Automobilisten moeten oppassen voor objecten op de A7

Automobilisten moeten voorzichtig zijn op de A7 in de Kop van Noord-Holland. De afgelopen maanden zijn verscheidene keren objecten midden op de snelweg gezet: fietsen, een betonblok en een plastic knuffelkoe, in totaal tot nu toe elf objecten. De voorwerpen stonden in beide richtingen van de A7 tussen Abbekerk en Den Oever (in de Wieringermeerpolder). Ze kunnen gevaar opleveren voor automobilisten. Op dit stuk snelweg mag sinds kort 130 kilometer per uur worden gereden.

Er zijn tot nu geen mensen gewond geraakt, maar er was wel materiële schade. De politie in Noord-Holland neemt de zaak hoog op en heeft haar rechercheteam uitgebreid om de daders op te sporen. Ze maken zich schuldig aan poging tot moord of doodslag, zegt de politie.

Lees ook:Opnieuw auto’s beschoten bij Rotterdam
Lees ook:Elf auto’s en stadsbus beschoten op de A13
Lees ook:Zwaargewonden door bom aan flitspaal
Lees ook:Veel gewonden bij instorten feesttent Steenwijk
Lees ook:Derde valkuil in bossen bij Helden

1 Reacties // Reageer

One thought on “Automobilisten moeten oppassen voor objecten op de A7

  1. Akkerman

    Jammer dat de media zoveel aandacht besteedt aan dit soort acties van mensen die ernstig gestoord zijn in hun sociaal denken. Ik ben er van overtuigd, dat er hoe langer hoe meer van dit soort lui bij zullen komen die een overtreffende trap willen zijn van de ander. Dus ernstig verzoek stop met belonen door aandacht te schenken aan dit soort voorvallen. Net als kleine kinderen vragen zij om aandacht positief of negatief, positief kunen ze niet bereiken, dus dan maar negatief. Maar aandacht hebben ze. Bedankt voor de aandacht MEDIA!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>