Zwaargewonden door bom aan flitspaal

In Voorschoten zijn drie mensen gewond geraakt, toen een bom ontplofte die aan een flitspaal was vastgemaakt. De zelfgemaakte bom ging af nadat medewerkers van de explosieven Opruimingsdienst (EOD) het van de paal hadden verwijderd en onschadelijk wilden maken. Twee mensen raakten zwaargewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht. Een technisch  rechercheur raakte licht gewond, meldde een woordvoerder van de politie. Ze zei dat ze nooit eerder had gehoord van een bom op een flitskast.

 

Ooggetuigen zeiden dat één van de medewerkers van de EOD het beschermende pak niet meer aanhad toen de bom afging, maar dat kon de politiewoordvoerder niet bevestigen. De politie was vannacht gealarmeerd door een voorbijganger die ‘wat raars had zien hangen’ bij de flitskast aan de kruising van de Voorschoterweg.

Lees ook:Bomalarm station Den Bosch
Lees ook:Badgasten moeten strand Hoek van Holland mijden
Lees ook:Derde valkuil in bossen bij Helden
Lees ook:Schietpartij verpest Rio aan de Rijn in Arnhem
Lees ook:Steekpartij verpest Koningsnacht Nijmegen

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “Zwaargewonden door bom aan flitspaal

 1. JAN

  Heerlijk nieuws dit..
  Het zou beter zijn geweest als er een agent dood was gegaan door die bom..

  Lekker voor dit idioot systeem waarbij hardwerkende mensen het salaris van zogenaamde agenten en onnodige bijstandtrekkers moeten betalen.

  En als het geld wat minder word zie je die agenten weer op achterlijke manieren boetes uitdelen.. Hier heb je echt een flitspaal waar ikblij mee ben.. Als je meer bomflitspalen wilt plaatsen ben ik bereid om meer te betalen per flits..

    /   Reply  / 
  1. Mark

   Jan, je bent nog dommer dan die kerel die de bom geplaatst heeft

     /   Reply  / 
  2. Joanna

   Jan, heb je misschien hulp nodig? Lijkt me dat je een ontzettend gefrustreerde geest hebt als je zo’n denkwijze hanteert. Ook de gewonden hebben familie. Red jezelf en zoek hulp.

     /   Reply  / 
  3. gefrusteerde

   Jan ik ben volkomen met jouw eens.Als ik de Politie bel voor diefstal dan kunnen ze niet komen er zijn geen mankrachten,als mijn geit buiten de omheining aanhet grazen is,wat gemaaid en weggegooid word komt de politie,op die terrein mag niet gegrazen worden we nemenen het meee.

     /   Reply  / 
   1. Maurits

    Kom op zeg, is dit nu wat je zegt gezond verstand? Jullie moesten eens weten hoeveel agenten er keihard hun best voor doen om zoveel mogelijk mensen te helpen. Als jij je handje eraf blaast bel je met je overgebleven handje waarschijnlijk ook de politie en dan staan ze toch echt wel voor je klaar! Blijkbaar heb je zelf dan liever dat ze zeggen oh, laat maar, hij wenst ons ook dood…

    Ik heb zelf ook een inbraak gehad waarbij de politie geen werk heeft verricht, maar als je achter de schermen kijkt ga je begrijpen waarom. Belangrijkere zaken eerst, logisch toch? Als mijn dochter verkracht is zou ik niet goed worden als het desbetreffende korps eerst een diefstal gaat behandelen. Personeelstekort, een veel te groot tekort aan rechters ook in de toekomst en iedereen juicht het toe dat het land langzaam verandert in een maatschappij bestaande uit een stelletje kanslozen.

    En je gaat wel anders over flitspalen denken zodra er iemand dichtbij je is doodgereden door een hardrijder..

    Militaire dienstplicht maar weer invoeren, respect, discipline, plicht en trouw, waarden die tenminste eervol zijn. Verhuis dan naar een bananenrepubliek als je toch geen geweten hebt..

    En vergeet niet dat dit de mensen zijn die in verre landen onze militairen van de dood redden, niks dan respect voor deze mensen. Ga een studie volgen en je eens verdiepen in politiek in plaats van hard te roepen maar zelf niks concreets bij te dragen aan de samenleving. Alleen het taalgebruik al van sommigen hier… zeker een slechte opvoeding gehad?
    Ooit was dit een land om trots op te zijn, ontwikkeld en beschaafd, maar de hippie jaren zestig heeft er voor gezorgd dat mensen het spoor helemaal bijster zijn geraakt.

    Verwend, verwaand, seksueel gefrustreerd… het is wat als je zo met jezelf in de knoop zit… zielig hoor!

      /   Reply  / 
  4. RuudB

   Ik kan ook wel sympathie opbrengen voor de reactie van Jan.
   Wel vind ik het bijzonder spijtig dat een EOD’er hierbij zwaar gewond is geraakt.
   Maar laten we niet vergeten dat het wel onze overheid is die begonnen is met deze “oorlog” tegen hun eigen burgers.
   En ik vind het de hoogste tijd dat wij eens gaan terugvechten tegen deze straatrovers!
   Van mij mogen nog vele “roofpalen” worden opgeblazen!

     /   Reply  / 
 2. Ester

  Waar gaat het naartoe met Nederland als je van die achterlijke commentaren (zie Jan) leest.

    /   Reply  / 
 3. Alex van Eck

  Jij bent volgens mij echt een DOMME MAN! Net zo dom als dat korps Rijkspolitie die de schuld op zich dient te nemen van DE DODE die er gisteren is gevallen! Ik verklaar mij nader:

  Het is niet normaal datt omdat ze twee diefjes van Benzine niet aan kunnen houden met een overmacht aan Rijks en Districs Politie ze ONS BYURGERS Gebruiken als schild ( net als de me heeft) om de gestolen benzine van max 120 euro Volle Tank schade voor de grote olie en benzinepomp houders te verhalen DMV BURGERS in te zetten als stopmiddel die zich van geen enkel 160km/pu GEVAAR bewust zijn en ook nog in de (RUG LAF) zeg aangevallen worden! Waar waren JULLIE Helden tioen BRINKX Geldtransport werd overvallen? En Hoe zit het met het AMBER ALERT DAT WEER PAS NA 2 DAGEN word verstuurd!

  Die flitspaal BLaas ZE ALLEMAAL MAAR OP maar die zgn bom ophangen voor degene die de foto’s komt wisselen is ook NIET NORMAAL. Komt erop neer dat we zijn goed aan het VERKANKEREN! Om eigenlijk willekeurige mensen te jiezen voor ons zgn DOEL! Het doel heiligt de middellen?

  Mooi! Nou voor mij gaat het niet op, dat is haast hetzelfde als JOUW moeder gewoon de schedel inslaan omdat ik die hond van haar constant hoor blaffen! (bijvoorbeeld)

  Nederland is lang te tollerant geweest en daarvan plukken we nu de POLITIESTAAT vruchten! Ook word GEWELD door zgn. wetsdienaren niet geschuwd, Op bureua Marconiplein in Rotterdam, WETEN ZE D”R ALLES maar zogenaamd NIETS VAN!

  Beter gaan ze echte boeven vangen IPV ONS BURGER TE BLIJVEN MISBRUIKEN – DAT IS OOK GEWOON EEN VORM VAN INCEST HOOR! –

  Wanneer veranderd het? Naar mijn idee ALS DE BLAUWE BRIGADE OOK EERST GEZUIVERD WORD VAN LEUGENAARS EN MACHTSMISBRUIKERS en GEWELDPLEGERS en ook nog DOMME GROENTJES DIE IN LUTJEBROEK STAGE MOETEN LOPEN en niet in een WERELDSTAD!

  Op die manier geef je namelijk het GOEDE voorbeeld! En zal men een voorbeeld automatisch (kuddedieren toch?) dezelfde houding aannemen!

  In dit geval kun je dus zeggen “POLITIE EN JUTITIE VAN NEDERLAND en Meneer Opstelten. ZET DE BOEL AAR EENS FLINK OPSTELTEN en verhef u boven het kwade gevoel dat STRENGER BETER IS E DAT BURGER MOETEN LUISTEREN/ VOLGEN? hoe je het maar wilt zien!

  Rot Op Met Het Veranderen van ONS NEDERLANDS we zijn te TOLERANT!

  Verbeter de wereld gebruike uw eigen middelen en niet ON ALS BURGERS!

  Graag zou ik een ieder met een eigen mening en het geduld deze hier te plaatsen, met vreuugde tegemoet zien.

  Met vriendelijke doch ernstig gevoel van misbruikt te worden gaat mijn medeleven ZEKER UIT NAAR ALLE IN MIJN OGEN ONSCHULDIGE NIET IN VERGELIJK STAAT met benzine van max 130 euro en een rolletje FLITS FOTO’s UIT EEN PAAL! Je weet vast wel dat die je niet achterna loopt als JIJ te hard rijd!

  Wat is een menseleven hier nu nog waard fot’s en benzine we zouden het goed doen in MEXICO!

  BLAUW SCHAAM JE DOD! EN ZORG VOOR UW EIGEN EN BURGER SLACHTOFFER VAN DE AFGELOPEN 3 MAG WEL EGGEN! ZEER GROVE FOUTE DAGEN!

  A. van Eck – Rotterdam

    /   Reply  / 
 4. Alex van Eck

  mijn excuus voor de typevouten ! Ben nog al gefrustreerd van de schein vertoningen! en heb gescheven wat ik vind en niet om het mooie,
  benieuwd wie er voor die typevouten(ja met een F ben niet Dom!) moet boeten omdat een ander dat geen STILO vind!

  Nogmaals mijn Innige Deelneming ten aanzien van alle nabestaanden van 3 dagen OPSTELTEN!

  Alex

    /   Reply  / 
 5. Nederlander

  Polietie agent betekend>>>>> Huigelaar van het wetboek.
  Flitspaal betekend >>>> zakken vullen staatskast.
  Te hard rijden? Ze hebben niks liever.
  5 Baans weg A2,en maar 100km per uur mogen ?? zakken vullen.
  We zijn melk koeien !!!
  Maar we accepteren alles.

    /   Reply  / 
 6. Gerard

  Deze persoon heeft gedacht: Als jullie mij flitsen dan flits ik terug.

    /   Reply  / 
 7. Onbekend

  Makkelijk te praten zo, toevallig is het de vader van een goede vriendin van me, als dat zo bij jullie was geweest hadden jullie wel anders gereageerd. Hij ligt nog zwaargewond in het ziekenhuis en kan niks zien.Ik hoop dat je ook snel genoeg zwaargewond raakt Jan.

  Geen vriendelijke groet.

    /   Reply  / 
  1. reageerder

   Elk vak heeft zijn risico’s.
   Maar als je geen beschermde kleding draagd dan vraag je zelf om deze ellende.
   Maar het blijft wel erg voor deze persoon ondanks dat hij zelf dit vak heeft gekozen.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>