Challange Almere-Amsterdam

IMG_20160602_125117Zaterdag 14 september 2013 beleeft Almere de 33e editie van de Holland Triathlon, de oudste van Europa en na Hawaii is de oudste ter wereld over de klassieke afstand: 3,8 kilometer zwemmen, 180 kilometer fietsen en de marathon, 42.195 kilometer hardlopen. De finish is in het stadion op de Esplanade. Dit jaar krijgt de Triathlon onder de Challenge vlag internationale allure en is dan ook omgedoopt in Challange Almere.

 

Zaterdag verschijnen internationale toppers aan de start, samen met Nederlanders die bepalen wie deNederlands Kampioen Lange Afstanden wordt. Vrijdag streden scholieren met elkaar in de Junior Challenge, zondag de bedrijven en families tijdens de Supersprint Relay series, een korte versie van 380 meter zwemmen, 7,5 kilometer fietsen en 2,5 kilometer hardlopen.

Lees ook:Holland Triathlon Almere 2011
Lees ook:Holland Triathlon 2010 in Almere
Lees ook:Almere in de ban van de Triatlon
Lees ook:Triathlon Holten 2012
Lees ook:Holland Triathlon 2009 in Almere

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>