Lentekriebels op Tuinbeurs Utrecht

Het is nog wel even winter; er is zelfs een stormwaarschuwing uitgegeven en in het weekend kan het vriezen en sneeuwen. De Tuinbeurs 2008 van vrijdag 1 tot en met zondag 3 februari in de Veemarkthallen kan misschien toch alvast lentekriebels veroorzaken (editie 2011: klik hier). Het is een beurs voor mensen met groene vingers. Alles op het gebied van tuinieren is hier te vinden, van bloempot tot zonnescherm, maar ook complete modeltuinen, zwembaden en chalets.  

 

Vakkundige specialisten kunnen adviseren en informeren over  tuinontwerpen en ze kunnen schetsen van toekomstige hoven van Eden maken. Er zijn lezingen en workshops, de laatste trends en snufjes op tuingebied worden getoond, er is een cameliashow: de wintergroene heester die juist in de winter bloeit als een roos. Er is kettingzaagkunst, kunstgras en er zijn tuinhuisjes, tuinmeubelen en barbecuen. De deuren staan open op vrijdag van 11.00 tot 20.00 uur, op zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur. De toegang kost € 9,=, kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen en online kost een kaartje € 7,=.

Lees ook:Tuinbeurs 2009 in Utrecht
Lees ook:Dé Tuinbeurs in Veemarthallen Utrecht
Lees ook:Dé Tuinbeurs Utrecht 2011
Lees ook:Goede Vrijdag Bloemenjaarmarkt Groningen
Lees ook:Opening Jaap Eden Kunstijsbaan zonder ijs

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Lentekriebels op Tuinbeurs Utrecht

  1. TomTom

    Zo’n lentehal met hoogtezonnen aan het plafond zou je eigenlijk de hele winter moeten hebben; kan je bij een winterdip even een wandeling door de hal doen, haha.

      /   Reply  / 
  2. erik feenstra

    Ach, dromen over de lente helpt ook!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>