Tuinbeurs 2009 in Utrecht

Van vrijdag 30 januari tot en met zondag 1 februari 2009 vindt de 4e editie plaats van de Tuinbeurs, in de Utrechtse Veemarkthallen (editie 2011:  klik hier). Naast 20 modeltuinen, kan iedereen met groene vingers hier alles op het gebied van tuinieren vinden: van bloempot tot terrasstoel, van vijver tot zonnescherm, van bodembedekker tot fruitboom, maar ook whirlpools, sauna’s, tuinhuizen, tuinafscheidingen en chalets.

 

Er zijn lezingen, demonstraties en workshops, de laatste trends en snufjes op tuingebied worden getoond. Er is een cameliashow: een wintergroene heester, die bloeit als een roos. Il Cupido toont haar kunstzinnige gipswerk. Voor de kleintjes is een kabouterspeurtocht uitgestippeld. En niet te vergeten: barbecues, waaronder de Zuid-Afrikaanse braai: de combinatie van buitenkeuken en buitenhaard. De deuren staan open op vrijdag van 12.00 tot 22.00 uur, op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang kost € 9,=, kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen en online kost een kaartje € 7,=.

Lees ook:Lentekriebels op Tuinbeurs Utrecht
Lees ook:Dé Tuinbeurs 2011 in Zwolle
Lees ook:Salon du Chocolat in Brussel
Lees ook:Goede Vrijdag Bloemenjaarmarkt Groningen
Lees ook:Penisplant gaat maandagmiddag open

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>