Dé Tuinbeurs in Veemarthallen Utrecht

Van vrijdag 5 tot en met zondag 7 februari 2010 vindt in de Veemarkthallen van Utrecht de vijfde editie plaats van Dé Tuinbeurs (editie 2011: klik hier). Dit jaar is er voor het eerst een Bomenplein, met diverse karakteristieke en exotische bomen en een bomendokter die van advies kan dienen. Naast twintig  modeltuinen, kunnen mensen met groene vingers hier alles vinden op het gebied van tuinieren  en staan vakkundige specialisten klaar voor advies en informatie. Ook kunnen zij schetsen maken van toekomstige buitenparadijsjes.

De nieuwste snufjes en tuintrends zijn er te vinden,  er worden workshops en lezingen gehouden. en de grootste bonsaiboom van Europa staat op Dé Tuinbeurs. Zondag geeft Lodewijk Hoekstra van ‘Eigen Huis & Tuin’ twee workshops. Hij geeft  een aantal gesigneerde versies weg van zijn boek ‘Lodewijk en het buitenleven’ en is te vinden op de stand van het Wellant College in Houten, dat dit jaar een plantenquiz organiseert. De winnaar krijgt een jaar gratis tuinonderhoud en een waardebon voor beplanting.  De deuren staan open op vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur, op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang kost € 10,=, kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen en online kost een kaartje (inclusief een kop koffie of thee) € 8,50=.

Lees ook:Dé Tuinbeurs Utrecht 2011
Lees ook:Bloem & Tuin in Nuenen – een van de grootste tuinbeurzen
Lees ook:Tuinbeurs Bloem & Tuin in Nuenen
Lees ook:Lentekriebels op Tuinbeurs Utrecht
Lees ook:Tuinbeurs 2009 in Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>