Bloem & Tuin in Nuenen – een van de grootste tuinbeurzen

Van vrijdag 21 juli tot en met zondag 30 juli kunnen tuinliefhebbers hun hart ophalen op de 24e editie van Tuinbeurs Bloem & Tuin in Nuenen (net boven Eindhoven), een van de grootste tuinbeurzen van Nederland. In het bosrijke gebied op Landgoed Gulbergen vindt de tuinbeurs plaats, interessant voor hartstochtelijke tuinfanaten met groene vingers, maar ook voor bescheidener tuinliefhebbers.

Bloem & tuin is puur gericht op het buitenleven: planten en bloemen, tuinmeubelen, trendy inrichting en verrassende accessoires zijn de ingrediënten voor het toenemende buitenleven: dé kracht van Bloem & Tuin. Daarnaast vormt de bosrijke omgeving een prachtig decor voor de tuinbeurs, dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Tuinbeurs Bloem & Tuin in Nuenen
Lees ook:‘Bloem & Tuin’: puur gericht op de tuin
Lees ook:Tuinbeurs in Groningen
Lees ook:Huis & Tuin in WTC Expo Leeuwarden
Lees ook:Prinsen- en Prinsessendagen op Paleis Het Loo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>