Wervelende Winteracties in Woon Wonderland Villa ArenA

IMG_20160410_134546Vanaf Tweede Kerstdag staat Woonmall Villa ArenA Amsterdam 2 weken lang in het teken van gezellige activiteiten voor het hele gezin. Uiteraard draait het om woonshoppen en dat maakt Villa ArenA zo aangenaam als mogelijk met veel activiteiten, een aantrekkelijke winactie, gratis interieuradvies, verruimde openingstijden en gratis parkeren. Op 27, 28, 29 en 30 december heeft Villa ArenA verruimde openingstijden tot 20.00 uur (op 29 december tot 21.00 uur). Op die dagen is het ook gratis parkeren van 17.00 tot 20.00 uur (bron: persbericht).

Tweede Kerstdag: Villa ArenA is open van 10 tot 18 uur open. De Kerstman en Kerstdames trakteren en er is een kerstboerderij met aaibare knuffeldieren. Voor kinderen rijdt de hele dag de Kerst Express trein rond.

Kraak de Kluis (26 dec. t/m 6 jan.): Iedere bezoeker maakt kans op één van de honderden woonprijzen. Hoe? Door de Kluis te Kraken. Men ontvangt bij binnenkomst een kaartje dat gescand kan worden in de kluis. Gaat ie open? Dan wint men een mooie woonprijs. Blijft ie dicht? Dan kan men alsnog meedingen naar de aantrekkelijke hoofdprijs die op 7 januari wordt getrokken. Door het scankaartje aan de achterzijde in te vullen en in te leveren.

Gratis wenskaart van foto in levensgrote sneeuwglobe (27 t/m 29 dec. van 12.00 tot 16.00 uur): Iedereen kent ze, de kleine glazen globes met neerdwarrelende sneeuwvlokken als je ze omdraait. Bij Villa ArenA staat 3 dagen een mega grote sneeuwglobe. Bezoekers kunnen erin staan (alleen of met elkaar) en een professionele fotograaf maakt een foto. De foto wordt uitgeprint als wenskaart en krijgt men gratis mee.

Wereldberoemde ijsprinses en haar sneeuwpopvriend (27 t/m 30 dec. van 12.00 tot 16.00 uur): Kinderen kunnen hun grote helden Elsa en Olaf in het echt ontmoeten. Deze stralende ijsprinses maakt met iedereen een praatje en laat zich graag fotograferen met haar beste sneeuwpopvriendje. Echte fans willen deze bijzondere meet & greet niet missen.

Gratis interieuradvies (26 dec. t/m 6 jan.): Alle bezoekers met een idee voor een nieuwe inrichting of delen daarvan zijn bij de inspiratiespot van Villa ArenA aan het juiste adres. Professionele interieurontwerpers leveren daar maatwerk voor elke gast. Persoonlijk advies op gebied van interieurontwerp, styling, kleur en licht. Men krijgt direct een ontwerp mee in de vorm van een inspirerend en praktisch shopping-moodboard.

Gratis chocomelk in winterstube (27 dec t/m 6 jan): Tijdens het woonshoppen kan men goed uitrusten in de gezellige winterstube van Villa ArenA. Er wordt dagelijks getrakteerd op o.a. warme chocomelk.

IJsspelparadijs voor kinderen (27 t/m 29 dec. en 2, 3, 5, 6 jan): De hele dag winterpret en allerlei leuke spelletjes voor kinderen.

Utopia presentator en DJ Gert-Jan (27 t/m 30 dec van 16.00 tot 20.00 uur, 31 dec t/m 6 januari van 14.00 tot 18.00 uur): Gert-Jan, bij iedereen bekend van Utopia, draait elke dag lekkere muziek en begeleidt op wervelende manier het Kraak de Kluis-spel.

Lees ook:Ook dit jaar geeft Woonmall Villa ArenA de Lente cadeau
Lees ook:Woonmall Villa ArenA introduceert gratis woonstyling advies ‘Inspiratie Spot’
Lees ook:Woonmall Villa ArenA reikt prijs uit aan winnares blogevent 2014
Lees ook:Woonmall Villa ArenA presenteert Fred van Leers Favorieten op de VT wonen&design beurs
Lees ook:Unieke kersteditie Stijl & Smaak – de grootste glutenvrije kerstmarkt van Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>