Ook dit jaar geeft Woonmall Villa ArenA de Lente cadeau

IMG_20160605_184346Woonmall Villa ArenA ’geeft de Lente‘ als start van het lente-woonseizoen: een bos tulpen aan iedere bezoeker. Zaterdag 21 maart is de de mall opnieuw omgetoverd tot kleurrijke tulpentuin, waar bezoekers tulpen mogen plukken. Stonden er vorig jaar 25.000 exemplaren, dit keer zijn het er 30.000. Vanaf 11.00 uur kunnen bezoekers onder ‘begeleiding’ het tulpenplukveld betreden en maximaal 20 tulpen plukken. Zo geeft Woonmall Villa ArenA opnieuw letterlijk de lente, een samenwerking met organisatiebureau Stichting Tulpenpromotie Nederland.

Vanaf 10.00 uur kan de prachtige pluktuin bewonderd worden in het Atrium en staan de 30.000 tulpen ‘plukklaar’ gereed. Het bijzondere is dat men de tulpen kan plukken inclusief de bol. Er hoeft dus niet geknipt of gesneden te worden. Elke tulp is met de bol geprikt op een pin om het plukken zo makkelijk mogelijk te maken. De bezoekers krijgen een handig tasje om de geplukte bos in mee te nemen. Vanzelfsprekend geldt de aanbieding zolang de voorraad strekt, dus op=op en maximaal 1 bos tulpen per persoon.

Iedereen mag komen plukken. In de Huis aan Huis folder van maart zit een voucher, die ook via www.villaarena.nl/tulpen is te downloaden. Iedereen die de voucher invult maakt automatisch kans 2 van de 50 toegangskaarten voor de Keukenhof te winnen. Bezoekers wordt nadrukkelijk gevraagd niet voor te dringen en de tulpenpluktuin niet zonder toestemming te betreden. Kinderen onder 12 jaar mogen alleen tulpen plukken onder begeleiding van een ouder/verzorger.

Woonmall Villa ArenA (ontworpen door Benthem Crouwel Architecten) is met 75.000 m² het grootste woonwinkelcentrum van Nederland, met ruim 50 woonwinkels, een sfeervol industrieel interieur en zes horeca-zaken. Kinderen kunnen ronddollen op een groot kinderspeelplein, in het weekend gratis onder professioneel toezicht van Ballorig, met de kleurrijke kinderbioscoop als blikvanger. Woonmall Villa ArenA is alle dagen open en staat tegenover het ArenA stadion, naast de Ziggo Dome. Parkeren is makkelijk in de garages direct boven en onder de Woonmall.

Lees ook:Woonmall Villa ArenA presenteert Fred van Leers Favorieten op de VT wonen&design beurs
Lees ook:Woonmall Villa ArenA reikt prijs uit aan winnares blogevent 2014
Lees ook:Woonmall Villa ArenA introduceert gratis woonstyling advies ‘Inspiratie Spot’
Lees ook:Unieke kersteditie Stijl & Smaak – de grootste glutenvrije kerstmarkt van Nederland
Lees ook:Nationale Tulpendag: gratis tulpen plukken op de Dam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>