Woonmall Villa ArenA presenteert Fred van Leers Favorieten op de VT wonen&design beurs

Dinsdag 27 september tot en met zondag 2 oktober vindt in de RAI Amsterdam de jaarlijkse VT wonen&design beurs plaats. Woonmall Villa ArenA Amsterdam presenteert zich daar met een bijzondere, reusachtige vakkenwandkast, met een persoonlijke selectie meubels en accessoires van stylist Fred van Leer geshowd onder het thema ‘Villa Favourites‘. Deze heeft van Leer samengesteld tijdens een shop- en inspiratietour door de 50 winkels in Villa ArenA. Bezoekers van de beurs kunnen de gehele inhoud van de kast kunnen winnen (bron: persbericht).

Vanaf zijn 25e is Fred van Leer werkzaam als stylist. Hij verzorgt voor vele artiesten, tv-programma’s, tijdschriften en presentatoren de styling. Sinds 2009 wordt hij regelmatig gevraagd om aan diverse TV programma’s mee te werken. In de rol van stylist, deskundige, coach en presentator amuseert hij vele kijkers, met succes. Fred van Leer werkt voor het tweede jaar samen met Woonmall Villa ArenA. Op de VT wonen&design beurs kan iedereen zelf ervaren hoe Fred van Leers Villa Favourites een even prikkelend als inspirerend totaalbeeld vormen in de vakkenwandkast. De stand van Villa ArenA is in Hal 12 nr. 026.

Woonmall Villa ArenA (ontworpen door Benthem Crouwel Architecten) is sinds de start in 2001 met 75.000 m² het grootste en modernste woonwinkelcentrum van Nederland, met ruim 50 woonwinkels, vijf horeca-aanbieders en kindervertier. De woonmall staat vlakbij het ArenA stadion, de Ziggo Dome en Heineken Music Hall en het treinstation Bijlmer ArenA.

Lees ook:Woonmall Villa ArenA introduceert gratis woonstyling advies ‘Inspiratie Spot’
Lees ook:Woonmall Villa ArenA reikt prijs uit aan winnares blogevent 2014
Lees ook:Ook dit jaar geeft Woonmall Villa ArenA de Lente cadeau
Lees ook:Kunstbeurs PAN Amsterdam in de RAI
Lees ook:Unieke kersteditie Stijl & Smaak – de grootste glutenvrije kerstmarkt van Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>