Negenmaandenbeurs in de RAI

 

Woensdag 19 tot en met zondag 23 februari zijn hallen 9 en 11 van de RAI in Amsterdam het domein van de Negenmaandenbeurs (2015: klik hier). Sinds zaterdag staat de 69e editie van de Huishoudbeurs in de rest van de RAI. Woensdag onthult Angela Schijf om 11.30 uur een bijzonder cadeau voor de jarige Kikker. De Negenmaandenbeurs biedt een vol programma waar aanstaande en jonge ouders zich kunnen laten inspireren. Er zijn modeshows, beursaanbiedingen, stilisten geven advies over de babykamer, er is trendy zwangerschaps- en babykleding en er zijn deskundigen voor alle prangende vragen.

Nieuw is het Trends & Kennisplein, waar je ervaringen kunt uitwisselen, informatie in kunt winnen over onder andere voeding, verzorging en veiligheid. In Mini Mama Masterclasses komen zaken aan de orde zoals problemen met borstvoeding en veilige kamerinrichting. Op de Baby ShoppingPlaza staan kraampjes met trendy babykleding en leuke accessoires. De Puur Baby Plaza biedt alles dat je moet weten voor een gezonde en bewuste leefstijl voor je kind en jezelf. Verder is er het Mamaplaats Webshop Paviljoen, de Geboortekaartjes Straat en de Babykamer Inspiratiezone. Daarnaast zijn er mode- en productenshows en wordt de Baby Innovation Award uitgereikt. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur, donderdag en vrijdag tot 22.00 uur.

Lees ook:Negenmaandenbeurs 2013 in de RAI
Lees ook:Negenmaandenbeurs 2011 in de RAI
Lees ook:Negenmaandenbeurs tijdens Huishoudbeurs in de RAI
Lees ook:Negenmaandenbeurs 2012 op de Huishoudbeurs
Lees ook:Meer merken presenteren duurzame en eerlijke babyproducten op de Negenmaandenbeurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>