Negenmaandenbeurs tijdens Huishoudbeurs in de RAI

IMG_20160511_174002Woensdag 25 februari tot en met zondag 1 maart staat de Negenmaandenbeurs voor de 30e keer in de RAI in Amsterdam, dat sinds zaterdag ook het domein is van de 70e editie van de Huishoudbeurs (2016: klik hier). De Negenmaandenbeurs biedt een vol programma waar aanstaande en jonge ouders zich kunnen laten inspireren. Naast shoppen, van alles uitproberen en genieten zijn er modeshows, workshops, beursaanbiedingen, stilisten en deskundigen.

Het Trends & Kennisplein is terug, daarnaast is er het FietsParcours, de Babykamer Inspiratiezone, de Creatieve Workshopruimte en een podium met modeshows, presentaties en lezingen. Woensdag is Papadag: dan mogen (aanstaande) papa’s voor een tientje naar binnen. De babybranche heeft haar eigen ‘Oscars’: de BabyStuf Baby Innovation Award wordt op de Negenmaandenbeurs uitgereikt. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur, donderdag en vrijdag tot 22.00 uur.

Lees ook:Woensdag 24 februari: begin Negenmaandenbeurs in de RAI
Lees ook:Negenmaandenbeurs 2011 in de RAI
Lees ook:Negenmaandenbeurs in de RAI
Lees ook:Negenmaandenbeurs in de RAI
Lees ook:Negenmaandenbeurs 2012 op de Huishoudbeurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>