Woensdag 24 februari: begin Negenmaandenbeurs in de RAI

Woensdag 24 tot en met zondag 28 februari vindt in de Amsterdamse RAI de 31e editie plaats van de  Negenmaandenbeurs (2017: klik hier). In de RAI vindt tot en met zondag 28 februari ook de 71e editie van de Huishoudbeurs plaats. Tijdens de Negenmaandenbeurs is er van alles te beleven voor aanstaande en jonge ouders. Naast shoppen, van alles uitproberen en genieten zijn er modeshows, workshops, beursaanbiedingen, stilisten en deskundigen.

Er zijn verschillende pleinen, presentaties en lezingen. Woensdag is Papadag: dan mogen (aanstaande) papa’s voor een tientje naar binnen. De babybranche heeft haar eigen ‘Oscars’: de Baby Innovation Award en nieuw dit jaar: de Green Award voor het meest duurzame product. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur, donderdag en vrijdag tot 22.00 uur. De entreekaart biedt ook toegang tot de Huishoudbeurs en het Asia Pasar Malam Festival.

Lees ook:Negenmaandenbeurs tijdens Huishoudbeurs in de RAI
Lees ook:Negenmaandenbeurs 2012 op de Huishoudbeurs
Lees ook:Negenmaandenbeurs 2013 in de RAI
Lees ook:Negenmaandenbeurs naast Huishoudbeurs in de RAI
Lees ook:Negenmaandenbeurs in de RAI

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>