Negenmaandenbeurs 2012 op de Huishoudbeurs

Woensdag 22 tot en met zondag 26 februari 2012 vindt in de RAI in Amsterdam de Negenmaandenbeurs plaats (2013: klik hier). Kan de (huis)vrouw- en man haar of zijn hart ophalen tijdens de Huishoudbeurs, op deze parallelbeurs vinden (aanstaande) ouders alles op het gebied van zwangerschap en baby’s. Sinds zaterdag 19 februari is in de RAI is de Huishoudbeurs in volle gang, gratis voor bezoekers van de Negenmaandenbeurs.

Meerdere keren per dag is er een modeshow met zwangerschapskleding, lingerie en badmode. Tussendoor zijn er (boek)presentaties, workshops, lezingen en live entertainment op het podium. Op vrijdag worden alcoholvrije wijnen getest. Op het Bol van Kennisplein zitten specialisten klaar om alle vragen te beantwoorden. Verder is er onder meer een Baby Shoppingplaza, een Webshop Paviljoen, een Kinderkamer Kunststraatje en een Baby Innovatie Award Paviljoen. Woensdag is het Papadag. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 1800 uur, donderdag en vrijdag tot 22.00 uur. 

Lees ook:Negenmaandenbeurs in de RAI
Lees ook:Negenmaandenbeurs 2013 in de RAI
Lees ook:Negenmaandenbeurs 2011 in de RAI
Lees ook:Negenmaandenbeurs tijdens Huishoudbeurs in de RAI
Lees ook:Woensdag 24 februari: begin Negenmaandenbeurs in de RAI

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>