Negenmaandenbeurs 2013 in de RAI

Woensdag 20 tot en met zondag 24 februari 2013 zijn hallen 8 en 9 van de RAI in Amsterdam het domein van de Negenmaandenbeurs (2014: klik hier). Sinds zaterdag wordt de rest van de RAI ‘opgeslokt’ door de Huishoudbeurs. Bezoekers kunnen gratis naar de Negenmaandenbeurs. Rapper Ali B, zelf kersverse vader, opent de beurs met een lachworkshop. Mama Apps lanceert een iPad App, waarmee aanstaande moeders alles kunnen meten en weten.

 

De Negenmaandenbeurs biedt een vol programma. Op de Baby ShoppingPlaza staan marktkraampjes met babykleding, accessoires en cadeautjes. Nieuw is de Puur Baby Plaza, met informatie, workshops en producten die een gezonde en bewuste levensstijl voor de kinderen nastreven. Op het Bol van Kennisplein zitten (ervarings-) deskundigen klaar om vragen te beantwoorden. Verder is er het Kinderkamer Kunststraatje, de Geboortekaartjes Straat, het Mamaplaats Webshop Paviljoen en een Fietsparcours. Daarnaast zijn er mode- en productenshows, de papadag (woensdag), activiteiten bij de Kruidvat stand, workshops en de Baby Innovation Award. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 1800 uur, donderdag en vrijdag tot 22.00 uur.

Lees ook:Negenmaandenbeurs in de RAI
Lees ook:Negenmaandenbeurs 2012 op de Huishoudbeurs
Lees ook:Negenmaandenbeurs 2011 in de RAI
Lees ook:Negenmaandenbeurs in de RAI
Lees ook:Negenmaandenbeurs naast Huishoudbeurs in de RAI

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>