Negenmaandenbeurs naast Huishoudbeurs in de RAI

Van woensdag 18 tot en met zondag 22 februari 2009 vindt in de RAI in Amsterdam de Negenmaandenbeurs plaats: hét evenement op het gebied van zwangerschap en baby’s: allerlei artikelen, workshops, modeshows, awards, informatie, een Mama & Baby RelaxLounge, een Noviteiten & Innovatieplein en een Kinderkamer Kunststraatje (2013: klik hier). Froukje de Both, kersverse moeder, opent de beurs op woensdag om 10.45 uur namens Prénatal. Modellen showen meerdere keren per dag trendy positiemode -en lingerie, badmode en kinderkleding (editie 2010: klik hier).

 

Ome Willem is op donderdagmiddag in de stand van Joepie de Poepie te vinden, om de kleintjes te vermaken. Op het Bol van Kennisplein kunnen aanstaande en kersverse moeders van deskundigen antwoord krijgen op de meest uiteenlopende vragen. Ook in de RAI is de Huishoudbeurs al een paar dagen in volle gang: sinds zaterdag 14 februari. Bezoekers van de Negenmaanden Beurs kunnen gratis naar de Huishoudbeurs. Nestlé verzorgt iedere dag om 13.00 uur een optreden van Glennis Grace, gevolgd door een Meet & Greet voor het publiek met de zangeres. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 1800 uur, donderdag en vrijdag 14 en 15 februari tot 22.00 uur.

Lees ook:Negenmaandenbeurs 2012 op de Huishoudbeurs
Lees ook:Negenmaandenbeurs 2013 in de RAI
Lees ook:Negenmaandenbeurs in de RAI
Lees ook:Negenmaandenbeurs tijdens Huishoudbeurs in de RAI
Lees ook:Negenmaandenbeurs in de RAI

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>