Tips voor het efficiënter plannen van uitjes

Met zoveel leuke uitjes op de planning kan het wel eens lastig zijn om overzicht te houden. Gelukkig zijn er genoeg hulpmiddelen om orde in de chaos te scheppen. Zoals een mooie agenda bestellen om alles bij te houden. Maar naast een goede agenda zijn er meer planningstips te bedenken.

 

Zoals iedere dag een vast moment om dingen in te plannen: bijvoorbeeld elke avond tien minuten besteden aan het plannen van de volgende dag. Op die manier wordt dat plannen vanzelf een gewoonte en heb je meteen een overzicht van wat er de volgende dag te doen is. Een andere tip is het maken van een weekplanning: zondag is een uitstekende dag om hiervoor te gebruiken. Dit kan zo simpel zijn als het opschrijven van een paar activiteiten die je die week hoe dan ook wilt of moet doen.

Op deze manier zorg je ervoor dat de belangrijkste dingen altijd ingepland staan. Door bovenstaande tips consequent toe te passen, voorkom je dat je in tijdnood komt of dat je per ongeluk dingen dubbel inplant. Niets is vervelender dan een uitje plannen om er later achter te komen dat je eigenlijk helemaal geen tijd hebt. Hopelijk helpen deze tips om dit te voorkomen, want er zijn te veel leuke uitjes om ze niet goed in te plannen!

Lees ook:De leukste apps voor een dagje weg
Lees ook:Gouden huwelijk prinses Margriet & Pieter van Vollenhoven: dinsdag 10 januari
Lees ook:Bram Ladage organiseert zesde editie Aardappel Oogstdag
Lees ook:Het voorjaar is aangebroken: we gaan er lekker op uit
Lees ook:Koning en koningin op streekbezoek in de Achterhoek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>