De leukste apps voor een dagje weg

rollercoaster-1425256Wordt het strand, bos, pretpark of museum? Het ideale dagje weg met z’n tweetjes, het gezin of de hele familie biedt voor ieder wat wils. Bij het plannen van zo’n uitje is het daarom wel zo handig als je alle opties overzichtelijk langs elkaar kunt leggen. Gelukkig bieden talloze apps uitkomst bij het plannen van een dagje uit. We zetten ze voor je op een rij, zodat je de bestemming van je volgende dagje uit snel en moeiteloos zult vinden. En vergeet niet de beste foto’s te maken met je iPhone 7 camera van je dagje uit!

1. DagjeWeg.NL zoekt aan de hand van je locatie de dichtstbijzijnde uitjes. Weet je al dat je een dagje naar Amsterdam gaat en wil je ter plekke leuke activiteiten ontdekken? Dan vul je eenvoudigweg je plaats van bestemming in. Actuele evenementen en activiteiten zijn te vinden op de kalender  van deze app met meer tienduizend items.

2. OverUIT barst van de evenementen, concerten, filmagenda’s, koopzondagen, beurzen en markten.
Ook deze app is locatiegericht. Met één druk op de knop zie je welke uitjes er bij jou in de buurt plaatsvinden. Met zes categorieën en een zoekfilter die werkt op prijs, afstand, aanvang en genre heb jij je ideale dagje weg zo gepland.

3. Opstapp bekijkt wat er in jouw buurt of vakantie-adres te doen is. De app bevat informatie over pretparken, dierentuinen, musea en andere leuke uitstapjes. Zo heb je iedere vrije dag in no time ingevuld!

4. VakantieVeilingen.nl geeft je up to date informatie over veel meer dan alleen vakantie. De app barst van de interessante aanbiedingen, van vijfsterren diners tot luxe hotelovernachtingen. Ook kun je er eenvoudig een dagje dolfinarium of een last minute festival mee plannen.

5. NLstreets biedt je een overzicht van de leukste steden om een dagje te shoppen. De app vertelt je waar je moet zijn in een onbekende stad, van de tofste schoenenwinkel tot een nieuwe bruidsmodezaak. Iedere winkel is voorzien van korte praktische informatie en met een druk op de knop verschijnt de geselecteerde winkel ook op een kaartje. Download NLstreets met je iPhone 7!

Met 1 van deze apps ben je verzekerd van een leuk dagje uit. Als je dagje uit niet zo spontaan is, maar gepland wordt voor over een tijdje kun je beter vakantieveilingen of ticketveiling gebruiken. Wil je wel in een keer iets spontaans doen? Dan zijn de andere opties perfect voor jou. Waar ga jij naartoe?

P.S. nog niets te doen voor Halloween? Dat staat ook weer bijna voor de deur!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “De leukste apps voor een dagje weg

  1. Janneke

    Altijd lekker om een dagje uit te gaan!

      /   Reply  / 
  2. Julia

    mega handig! Veel van deze apps kende ik nog niet

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>