LEGO World Zwolle 2011

Woensdag 19 tot en met woensdag 26 oktober 2011 zijn de IJsselhallen in Zwolle het domein van de 11e editie van LEGO World (2013: klik hier). Tijdens de herfstvakantie zijn er levensgrote bouwwerken van Lego te bewonderen. Een team van LEGO World zal onder leiding van Maico Arts proberen het wereldrecord te breken. De officiële meting vindt plaats op vrijdag 21 oktober om 14.00 uur. Naast LEGO zijn er verschillende activiteiten en attracties, optredens van bekende artiesten en een bioscoop.

Zilveren Kruis & Achmea richten een Gezond & Fit bewegingsplein in. ANWB Explorers gaan met kinderen op zoek naar avontuur in de LEGO Treasure Hunt. LEGO City Space besteedt aandacht aan de Nederlandse astronaut André Kupers die eind november de ruimte ingaat; LEGO Star Wars ontbreekt ook niet. Verder zijn er LEGO Video Games, LEGO Harry Potter Game en staat er een heuse straaljager. Voor de kleintjes ligt DUPLO klaar. LEGO World trekt ruim 70.000 bezoekers en is ieder jaar uitverkocht. De hallen zijn iedere dag te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. 

Lees ook:LEGO World 2012 in IJsselhallen Zwolle
Lees ook:Veertig jaar Star Wars in Museum Hoorn
Lees ook:LEGO®World in Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Star Wars bus bij Pathé Scheveningen, Amersfoort en Maastricht
Lees ook:LEGO®World 2015 in de Jaarbeurs Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>