LEGO®World in Jaarbeurs Utrecht

Woensdag 18 tot en met maandag 24 oktober vindt in de Utrechtse Jaarbeurs de 17e editie plaats van LEGO®World, het grootste LEGO spektakel ter wereld. LEGO World is een ideaal uitje tijdens de herfstvakantie; tickets kosten 19,50 euro, 25 euro aan de kassa (voor zover er nog plek is), kinderen tot en met 2 jaar mogen gratis mee. De deuren staan iedere dag open van 10.00 tot 17.00 uur.

De LEGO Groep is een familiebedrijf dat gevestigd is in Billund, Denemarken dat in 1932 werd opgericht. LEGO komt van de Deense woorden ‘Leg goft’, dat ‘speel goed’  betekent. Het is één van de doelen van het Deense bedrijf. De groep is vandaag de dag één van ‘s werelds grootste producenten van speelgoed voor kinderen. De producten worden verkocht in 130 landen. Daartoe behoren onder meer de klassieke LEGO blokjes, maar ook 25 bijkomende productlijnen met LEGO® DUPLO®, LEGO®Friends, LEGO®City. De LEGO Groep streeft ernaar de systematische creativiteit van kinderen te ontwikkelen.

Lees ook:LEGO®WORLD in Jaarbeurs Utrecht – 18 t/m 24 oktober
Lees ook:LEGO®World 2015 in de Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:LEGO® WORLD in de Jaarbeurs kondigt koninklijke verrassing aan
Lees ook:LEGO® World in de Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:LEGO® XL-dag bij Speelland Beekse Bergen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>