Star Wars bus bij Pathé Scheveningen, Amersfoort en Maastricht

Dinsdag 29 december, van 15.00 tot 21.00 uur, staat de spectaculaire Star Wars bus bij Pathé Scheveningen. Zaterdag 2 januari van 14.00 tot 20.00 uur bij Pathé Amersfoort. Zondag 3 januari van 14.00 tot 20.00 uur bij Pathé Maastricht. Fans van alle leeftijden kunnen er gratis terecht voor het interactieve Star Wars Laser Adventure en andere topattracties. Wie een ticket heeft voor de film Star Wars: The Force Awakens maakt bovendien kans op een reis naar de Jedi Training Academy.
De spectaculaire Star Wars bus, speciaal ontworpen en gebouwd door Production Pirates voor The Walt Disney Company Benelux, is een immense mobiele game-attractie. Door de achttien meter lang bus loopt een tunnel met laserstralen en filmbeelden van Star Wars: The Force Awakens. Doel bij het interactieve Star Wars Laser Adventure is zo snel mogelijk door dit doolhof te gaan en proberen het record te verbreken.
Ook voor jongere fans van Star Wars is de bus een onweerstaanbare attractie, want ze kunnen er binnen Star Wars Rebels kijken, Disney Infinity 3.0 spelen en een Lego Star Wars Ruimteschip bouwen. Alle bezoekers met een ticket voor Star Wars: The Force Awakens, die in Pathé Scheveningen dagelijks te zien is in 2D en 3D, maken bij een bezoekje aan de bus bovendien kans op een reis naar de Jedi Training Academy in Disneyland Parijs.

 

Lees ook:Pathé vertoont 24 uur lang Star Wars: The Force Awakens
Lees ook:Star Wars: The Force Awakens is strong bij Pathé
Lees ook:Stormloop op tickets voor Rogue One bij Pathé
Lees ook:Burgemeester Utrecht officieel STAR WARS Identities: The Exhibition in Pathé CineMec Utrecht
Lees ook:Aftellen naar de feestelijke opening van STAR WARS(TM) Identities: The Exhibition

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>