LEGO World 2010 in Zwolle

De IJsselhallen in Zwolle zijn van woensdag 20 tot en met woensdag 27 oktober 2010 voor de 10e keer het domein van LEGO World (2012: klik hier). Tijdens de herfstvakantie zijn er levensgrote bouwwerken van Lego te bewonderen en kinderen kunnen zelf ook aan de slag met LEGO en prijzen winnen. De jongste bezoekers kunnen spelen met DUPLO en zich laten schminken.

 

Er is een verkeersveiligheidsplein en een bioscoop met onder meer de nieuste film van LEGO: Clutch Powers. Optredens van bekende artiesten als Djumbo, Brandi Russell, Tessa, Kaj van der Voort, BLITZZ! en Sjon & Sjeffie maken het feestje compleet. Vrijwilligers van Lego vereniging de Bouwsteen kunnen bouwtips geven. De hallen zijn te bezoeken iedere dag van 10.00 tot 17.00 uur.  toegang is € 18,50: zie website. Kinderen tot en met 2 jaar mogen gratis mee.

Lees ook:LEGO World Zwolle 2011
Lees ook:LEGO World 2012 in IJsselhallen Zwolle
Lees ook:Lego World in IJsselhallen Zwolle
Lees ook:Lego World in Zwolle
Lees ook:LEGO®World in Jaarbeurs Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>