Lego World in IJsselhallen Zwolle

De Zwolse IJsselhallen zijn van woensdag 22 tot en met dinsdag 27 oktober 2009 voor de 9e keer het domein van Lego World (2012: klik hier). In de hallen staan levensgrote bouwwerken van legostenen; kinderen kunnen er zelf ook mee aan de slag en prijzen winnen. Optredens van artiesten als Chipz, Hit!, Zirkus Zirkus, Djuli en Winfried & Angelique maken het feest compleet. Er zijn iedere dag drie showblokken; bij het eerste vanaf 10.30 uur is de meeste kans op een plek in de artiestenhal (bij binnenkomst de achterste hal).

Vrijwilligers van Lego vereniging de Bouwsteen kunnen met raad en daad bijstaan. De jongste bezoekertjes kunnen spelen met Duplo en zich laten schminken. De toegang is pittig: € 17,50, maar ondanks de hoge entree is Lego World  ieder jaar uitverkocht. Kaarten zijn alleen online verkrijgbaar of bij Intertoys. Kinderen tot en met 2 jaar mogen gratis mee. De tickets voor donderdag, vrijdag en zaterdag zijn uitverkocht. Voor de andere dagen zijn nog kaartjes te koop. De deuren van de IJsselhallen staan iedere dag open van 10.00 tot 17.00 uur.

Lees ook:Lego World in Zwolle
Lees ook:LEGO®World 2015 in de Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:LEGO World 2012 in IJsselhallen Zwolle
Lees ook:LEGO World Zwolle 2011
Lees ook:LEGO World 2010 in Zwolle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>