Zondag 17 april: 51e Ronde van Gelderland

IMG_20160525_151931Zondag 17 april vindt de 51e Ronde van Gelderland plaats. Met de start van de Giro d’Italia op 6 mei in Apeldoorn, staat deze wielerronde in het teken van de Ronde van Italië. De wedstrijd begint om 14.15 uur in Omnisport en na 140 kilometer is de finish rond 18.00 uur op de Loolaan. Voor de ladies is er de Giro Donna over een afstand van ongeveer 95 kilometer.

Zie ook: Amstel Gold Race

Marianne Vos maakt hier voorzichtig haar rentree. De start is tussen 09.20 en 10.20 uur in Omnisport. Halverwege de tocht is een verzorgingspost met eten en drinken en een fietsreparatie. Deze toertocht gaat over het parcours van de Ronde van Gelderland, grote delen van de eerste etappe van de Giro en door veel doorkomstplaatsen van beide wielerrondes. Voor de kinderen zijn er zondag wedstrijden over meerdere afstanden over de Loolaan.

Lees ook:Omnisport Apeldoorn hunkert naar start Giro d’Italia
Lees ook:Giro d’Italia 2016 start in Apeldoorn
Lees ook:Gelderland kleurt roze vanwege de Giro d’Italia
Lees ook:Zondag 5 februari: 44e Midwintermarathon Apeldoorn
Lees ook:Start Giro d’Italia 2010 in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>