Giro d’Italia 2016 start in Apeldoorn

De Ronde van Italië (Giro d’Italia) begint volgend jaar in Apeldoorn. Daar wordt op 6 mei vanaf Omnisport een individuele tijdrit verreden van ongeveer elf kilometer door Apeldoorn. de dag erop begint in Arnhem een rit over 180 kilometer die eindigt in Nijmegen, de dag daarna er rit over 190 kilometer van Nijmegen naar Arnhem.

De vierde dag verhuist het peloton naar Italië. Het is de derde keer dat de Giro d’Italia in ons land begint. In 2002 was de startplek Groningen, in 2010 Amsterdam.  Touretappe.nl zal minstens één Nederlandse etappe van de Giro 2016 als toertocht organiseren. Geïnteresseerden kunnen een plekje reserveren via [email protected] o.v.v. ‘Giro 2016′.

Lees ook:Zondag 17 april: 51e Ronde van Gelderland
Lees ook:Giro d’Italia 2016 start in Nederland
Lees ook:Omnisport Apeldoorn hunkert naar start Giro d’Italia
Lees ook:Start Giro d’Italia 2010 in Amsterdam
Lees ook:Gelderland kleurt roze vanwege de Giro d’Italia

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>