Zondag 5 februari: 44e Midwintermarathon Apeldoorn

Zaterdag 4 en zondag 5 februari vindt in Apeldoorn  de 44e editie plaats van de Midwinter Marathon, het oudste nog bestaande hardloopevenement van Nederland, dat bovendien nooit werd afgelast. In 2012 werd het uitgeroepen tot de leukste marathon, vanwege het prachtige parcours, dat begint en eindigt op de ‘koninklijke’ Loolaan en voert door de heuvelachtige en beboste omgeving van Apeldoorn.

Zaterdag vindt een bescheiden eerste editie (met 125 lopers) plaats van de Kroondomein Het Loo Marathon, zondag zijn de andere afstanden: de Stentor Kidsrun (1 km) start in 10.30 uur, de Decathlon Mini-Marathon (19 km) om 11.15 uur, de Asselronde (25 km) om 11.45 uur, de Centraal beheer Acht van Apeldoorn (8 km) om 15.00 uur. De inschrijving is gesloten, er is geen na-inschrijving mogelijk. Start, finish en prijsuitreikingen van alle afstanden is op de ‘koninklijke’ Loolaan. Zondag komen ook een groot aantal wedstrijdlopers. Op en rond het parcours is het gezellig voor toeschouwers, met stands met (warme) versnaperingen en bij de finish een bloemenkraam, voor wie hardlopers bij de finish met een bloemetje wil verrassen.

Lees ook:Midwinter Marathon Apeldoorn 2011
Lees ook:Midwinter Marathon Apeldoorn 2015 – nieuwe stijl
Lees ook:Zondag 7 februari: Midwinter Marathon Apeldoorn
Lees ook:Midwinter Marathon Apeldoorn
Lees ook:Midwinter Marathon Apeldoorn 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>