Parijs-Roubaix in Pathé Eindhoven en Maastricht

IMG_20160516_131626Zondag 10 april is de wielerklassieker Parijs-Roubaix vanaf 13.00 uur live te volgen op het grote scherm van Pathé Eindhoven en Pathé Maastricht. Met voorbeschouwingen, interviews, een wielerquiz en meer. Tickets zijn te koop via www.pathe.nl  en aan de kassa’s van de bioscopen. De Hel van het Noorden is een van de hoogtepunten van het wielerseizoen. Beleef de klassieker over ruim vijftig kilometer kasseien zondag 10 april samen met Team LottoNL-Jumbo in Pathé Eindhoven of Pathé Maastricht (bron: persbericht).
-
Om 13.00 begint de voorbeschouwing met een parcoursverkenning en interviews met renners en deskundigen. In Pathé Eindhoven is oud-profwielrenner Bobbie Traksel de presentator, in Pathé Maastricht presenteert Sander Kleikers van L1. De Team LottoNL-Jumbo-renners Moreno Hofland en Jos van Emden verzorgen in respectievelijk Eindhoven en Maastricht de analyses. Behalve de koers, die ieder jaar weer garant staat voor spektakel, is in de bioscopen veel extra’s te beleven. Zo staan de officiële Bianchi fietsen van Team LottoNL-Jumbo in de bioscopen, ontvangen officiële fans van de ploeg een verrassing, is er de wielerquiz Petje op, Petje af met prijsuitreiking, kun je de uitslag voorspellen en een gesigneerd shirt winnen en is er tijdens de wedstrijd live contact met Team LottoNL-Jumbo.

Lees ook:Zondag 17 april: Amstel Gold Race in en bij Pathé Maastricht
Lees ook:FrieslandCampina-merk Vifit Sport verbindt zich voor drie jaar aan wielerformatie Team LottoNL-Jumbo
Lees ook:Nick Cave donderdag 8 september bij Pathé, CineMec en Foroxity
Lees ook:Imagine Dragons woensdag 2 maart bij Pathé en Foroxity
Lees ook:‘Purple Rain’ zondag 1 mei om 19.00 uur in twaalf bioscopen Pathé

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>