Imagine Dragons woensdag 2 maart bij Pathé en Foroxity

Woensdag 2 maart is de concertfilm Imagine Dragons: Smoke + Mirrors Live eenmalig te zien om 20.00 uur in veertien bioscopen van Pathé en om 20.30 uur in de twee bioscopen van Foroxity. Tickets zijn te koop via www.pathe.nl,  www.foroxity.nl en aan de kassa’s van de bioscopen in Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Maastricht, Roermond, Rotterdam, Sittard, Tilburg en Utrecht (bron: persbericht).

Voor de allereerste keer is Imagine Dragons, één van de populairste en opwindendste bands van deze tijd, eenmalig in de bioscopen te zien met hun concert Smoke + Mirrors Live. De opnames vonden plaats tijdens hun huidige tournee, die vrijdag 5 februari ook een uitverkocht Ziggo Dome aandeed. De band uit Las Vegas speelt hits zoals Demons, It’s Time en Radioactive, bekroond met een Grammy Award, van hun succesvolle debuutalbum Night Visions. Hun tweede album Smoke + Mirrors haalde de eerste plaats in de Amerikaanse en Britse Top 100. Recente hits van deze cd, zoals I Bet My Life, Gold en Shots, zijn ook te horen in de concertfilm. Pathé biedt fans de kans het topconcert Imagine Dragons: Smoke + Mirror Live van dichtbij op het grote scherm (opnieuw) te beleven, in diverse bioscopen zelfs in 4K en Dolby Atmos.

De bioscopen: Pathé ArenA en Pathé De Munt (Amsterdam), Pathé De Kuip (Rotterdam), Pathé Scheveningen (Den Haag), Pathé AmersfoortPathé ArnhemPathé BredaPathé DelftPathé EindhovenPathé GroningenPathé HaarlemPathé MaastrichtPathé TilburgPathé Rembrandt Utrecht en Foroxity Roermond en Sittard.

 

Lees ook:Nick Cave donderdag 8 september bij Pathé, CineMec en Foroxity
Lees ook:Speciale screenings ‘Oasis: Supersonic’ bij Pathé
Lees ook:Poulewedstrijden Oranje bij veertien bioscopen van Pathé in HD
Lees ook:Tristan und Isolde 8 oktober live vanuit New York bij Pathé
Lees ook:Pathé Theatre presenteert ‘Miss Saigon 25th Anniversary’ – donderdag 20 oktober

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>