Nick Cave donderdag 8 september bij Pathé, CineMec en Foroxity

Donderdag 8 september, 20.00 uur draait door het hele land in 21 bioscopen van Pathé, CineMec en Foroxity eenmalig de zwart-wit 3D-film One More Time with Feeling met Nick Cave. Tickets zijn nu te koop via www.pathe.nl, www.cinemec.nl, www.foroxity.nl en aan de kassa’s van de bioscopen. Vrijdag 9 september verschijnt het nieuwe album van Nick Cave and the Bad Seeds, Skeleton Tree. De avond ervoor zijn de songs voor het eerst te horen in de film One More Time with Feeling van regisseur Andrew Dominik (Chopper), die dan wereldwijd draait in 650 bioscopen (bron: persbericht).
-
Het oorspronkelijke idee voor One More Time with Feeling was enkel een live uitvoering van de nieuwe songs. Langzamerhand ontwikkelde het zich echter tot een indringender film toen Dominik zich verdiepte in de tragische achtergrond bij het schrijven en opnemen van het album. Arthur, de vijftienjarige zoon van Nick Cave, stierf in juli 2015 toen hij van een rots viel. Tussen de live uitvoeringen van de Bad Seeds zijn nu interviews te zien en beelden, waarbij Nick Cave commentaar geeft. De aangrijpende zwart-wit film, tegelijk krachtig en teer, is gedraaid in 3D.
-
-

Lees ook:Imagine Dragons woensdag 2 maart bij Pathé en Foroxity
Lees ook:Tristan und Isolde 8 oktober live vanuit New York bij Pathé
Lees ook:Pathé Disneyweken in 28 bioscopen
Lees ook:Pathé Theatre presenteert ‘Miss Saigon 25th Anniversary’ – donderdag 20 oktober
Lees ook:The Rolling Stones en Bublé bij Pathé

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>