Outdoor Gelderland 2015 met veel Olympische ruitercombinaties

IMG_20160516_131339Dinsdag 30 juni tot en met zondag 5 juli vindt Outdoor Gelderland plaats. Het paardensportevenement verhuisde in 2013 na acht acht jaar van landgoed Middachten in De Steeg (ten oosten van Arnhem) naar het Nationaal Sportcentrum Papendal in Arnhem. Wat bleef, was het programma vol hippische hoogtepunten en de Culifair voor fijnproevers, met avondprogramma.

Veel Olympische dressuur- en springruitercombinaties komen naar het grootste jaarlijkse topsportevenement van Gelderland. Dinsdag en woensdag komen landelijke ruiters aan bod, vanaf donderdag komen de internationale spring- en dressuurruiters in actie en zijn er een groot aantal prijzen te winnen. Zaterdagmiddag is traditiegetrouw Ladies Day, met in Ascot-Style geklede dames. Woensdag- en zaterdagmiddag zijn er speciale Kids-activiteiten. Tickets: zie website.

Lees ook:Outdoor Gelderland verhuist naar Papendal
Lees ook:Kasteelfair Middachten en Outdoor Gelderland 2010
Lees ook:Outdoor Gelderland 2011 bij kasteel Middachten
Lees ook:Brabanthallen: 50e editie Indoor Brabant
Lees ook:Indoor Brabant 2015 in ‘s-Hertogenbosch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>