Indoor Brabant 2015 in ‘s-Hertogenbosch

Donderdag 12 tot en met zondag 15 maart zijn de Brabanthallen in Den Bosch het domein domein van de 48e editie van Indoor Brabant (2017: klik hier). Vier dagen lang demonstreren de beste ruiters ter wereld hun kunsten. Indoor Brabant is al jaren een fenomeen binnen de paardensport. Op het programma staan diverse shows en wedstrijden dressuur en springen.

Van de 40 beste ruiters ter wereld komen er 32 naar Den Bosch. Hoogtepunt zijn de internationale spring- en dressuurwedstrijden tijdens het weekend, waarbij verschillende prijzen te winnen zijn. Dit jaar zijn er twee pistes: de overwegend internationale wedstrijden worden als vanouds verreden in de Brabanthal, een nieuw nationaal programma vindt plaats in de Peelhal. Zondagochtend is ingeruimd voor de Jeugd Competitie.

Lees ook:Brabanthallen: 50e editie Indoor Brabant
Lees ook:Indoor Brabant 2011 in Den Bosch
Lees ook:Indoor Brabant 2012 in Den Bosch
Lees ook:Internationaal Concours Hippique Indoor Brabant in Den Bosch
Lees ook:Indoor Brabant in Brabanthallen Den Bosch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>