Brabanthallen: 50e editie Indoor Brabant

Donderdag 9 tot en met zondag 12 maart zijn de Brabanthallen in Den Bosch het domein van de 50e editie van Indoor Brabant. Vier dagen lang demonstreren de beste ruiters ter wereld hun kunsten tijdens het vijftigjarig jubileum van Indoor Brabant, al jaren een fenomeen binnen de paardensport. Op het programma staan paardenshows, demonstraties en wedstrijden dressuur en springen.

De line-up is wederom van een zeer hoog niveau: van de 20 beste ruiters ter wereld komen er 13 naar Den Bosch. Hoogtepunt zijn de internationale spring- en dressuur wedstrijden tijdens het weekend, waarbij verschillende prijzen te winnen zijn. Net als vorig jaar zijn er twee pistes: de overwegend internationale wedstrijden worden als vanouds verreden in de Brabanthal, een nationaal programma vindt plaats in de Peelhal. Tickets: zie website.

Lees ook:Indoor Brabant 2015 in ‘s-Hertogenbosch
Lees ook:Indoor Brabant 2011 in Den Bosch
Lees ook:Indoor Brabant 2012 in Den Bosch
Lees ook:Internationaal Concours Hippique Indoor Brabant in Den Bosch
Lees ook:Indoor Brabant in Brabanthallen Den Bosch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>