Outdoor Gelderland verhuist naar Papendal

Woensdag 29 mei tot en met zondag 2 juni vindt Outdoor Gelderland plaats (2015: klik hier). Het paardensport-evenement verhuist na acht jaar van landgoed Middachten in De Steeg (ten oosten van Arnhem) naar het Nationaal Sportcentrum Papendal in Arnhem. De ingrediënten voor een geslaagd paardenevenement blijven dezelfde: een programma vol hippische hoogtepunten en in het strodorp de welbekende Culifair voor de fijnproevers, met avondprogramma. Er zijn diverse prijzen te winnen voor springruiters en dressuurrijders en er zijn demonstraties, shows en clinics.

De grootste kampioenen onder de spring- en dressuurruiters hebben zich aangemeld. Zaterdag 1 juni wordt Outdoor Gelderland opgefleurd door in Ascot-Style geklede dames, tijdens Ladies Day. Om 14.00 uur vertrekt een paardentram vanaf hotel Van der Valk in Arnhem. De draagster van de fraaiste hoed valt in de prijzen. Zaterdagmiddag is tevens Kids Day, met pony-rijden en kindervertier. Donderdag 30 mei kunnen zakenmensen naar hartenlust netwerken tijdens Outdoor Gelderland Business Event.

Lees ook:Outdoor Gelderland 2015 met veel Olympische ruitercombinaties
Lees ook:Kasteelfair Middachten en Outdoor Gelderland 2012
Lees ook:CHIO Rotterdam: paarden én Oranje
Lees ook:Kasteelfair Middachten en Outdoor Gelderland 2010
Lees ook:Outdoor Gelderland 2011 bij kasteel Middachten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>