Dode en zwaargewonde bij Amsterdam Dance Event

IMG_20161023_154006In de nacht van zaterdag op zondag is een 33-jarige Serviër overleden nadat hij onwel was geworden op een dancefeest van het Amsterdam Dance Event. Hij raakte buiten op de stoep voor Club Lite aan de Jan van Galenstraat onwel. Hij werd gereanimeerd, maar overleed te plaatse. Vermoedelijk had de man drugs gebruikt. Om daar zeker van te zijn, wordt op dit moment sectie op het lichaam van de man verricht.

Bij een dancefeest in de Westergasfabriek raakte een 21-jarige man onwel. Hij werd gereanimeerd en verkeert nog in kritieke toestand. Ook dit slachtoffer heeft vermoedelijk drugs gebruikt. Zondag is het Nederlandse slachtoffer aan het eind van de ochtend overleden. Club Lite meldt op Facebook een zero tolerance beleid te hanteren op het gebied van drugs. Buiten staat een kluis waar bezoekers hun drugs kwijt kunnen. Daarna worden ze gefouilleerd en bij overtreding komen ze er niet in, aldus de club. Vijf gram softdrugs op zak is toegestaan.

Lees ook:Vierde dode bij Amsterdam Dance Event
Lees ook:Toerversie Amstel Gold Race kost fietser het leven
Lees ook:Opnieuw honderd aanhoudingen bij ADE
Lees ook:Beste café ter wereld gesloten na steekpartij
Lees ook:Dodelijk slachtoffer bij obstacle run VenloStormt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>