Dodelijk slachtoffer bij obstacle run VenloStormt

Zaterdagavond raakte een vrouw zwaargewond bij VenloStormt, een obstacle run in Venlo. Ze gleed van een grote glijbaan in het water. Vlak achter haar kwam nog iemand naar beneden, die boven op de vrouw knalde. Ze verdween onder water en kwam minutenlang niet boven. Een duikteam haalde haar naar de kant.

Aan de kant werd ze gereanimeerd en daarna naar het ziekenhuis gebracht. Daar is ze overleden. VenloStormt run gaat zondag gewoon door, volgens de organisatie was dat de wens van de familie. De glijbaan is uit het parcours gehaald en het wedstrijdelement is geschrapt: er worden geen prijzen verdeeld.

Lees ook:Man komt om bij redden suïcidale vrouw
Lees ook:Strandzesdaagse gaat versoberd verder na dodelijk ongeluk
Lees ook:Tropisch warmte op komst – Rode Kruis waarschuwt voor hitte tijdens Vierdaagse
Lees ook:Vrouw! In WTC Expo Leeuwarden
Lees ook:Lijk opgevist bij intocht Sint in IJmuiden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>