Schaatsbaan Rotterdam sluit woensdag 26 februari feestelijk het eerste seizoen af

Schaatsbaan Rotterdam sluit woensdag 26 februari feestelijk het eerste seizoen af met het slotfeest ‘Wednesday Night Skate on ice’. De winnaar van het stadsinitiatief 2013 mocht afgelopen maanden maar liefst 120.000 schaatsfans uit de regio verwelkomen. Een groot sportief succes voor de stad. De unieke mobiele schaatsbaan wordt komende weken afgebroken en opgeslagen. Hierdoor kan er op de sportvelden weer worden gesport. In december van dit jaar opent Schaatsbaan Rotterdam opnieuw haar deuren voor alle schaatsliefhebbers. Want Schaatsbaan Rotterdam is een succes en daarmee een blijvertje voor de stad (bron: persbericht).

Het slotfeest ‘Wednesday Night Skate on ice’ sluit aan bij een rijke Rotterdamse traditie: de Rotterdam Night Skate. Als variant op deze beroemde skatetour door de stad werd op 15 januari een wintereditie georganiseerd op de Schaatsbaan Rotterdam. Deze avond was zo’n groot succes: dat smaakte naar meer. Daarom is besloten is om woensdag 26 februari het slotfeest van Schaatsbaan Rotterdam te vieren met een extra feestelijke Wednesday Night Skate on ice. Het startschot klinkt om 19.30 uur. Iedereen is welkom. Jong en oud.

De 400-meterbaan en 800m2 funbaan op Sportpark ‘t Toepad zijn nog dagelijks geopend tot en met 26 februari. De openingstijden zijn van 09.00 – 23.00 uur. De entree bedraagt 3,50 euro. Begeleiders en niet-schaatsers 2 euro. Rotterdam-pashouders eerste keer gratis, daarna 1,75 euro.

Lees ook:Wednesday Night Skate in Rotterdam
Lees ook:WK Shorttrack 2017 in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Havenfestival Alblasserdam 2011
Lees ook:Pathé Ladies Night 8 februari met Fifty Shades Darker wordt succesvolste ooit
Lees ook:Schaatsbaan Rotterdam opent op 3 december schaatsseizoen 2016/2017 ‘geheel in stijl’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>