Pathé Ladies Night 8 februari met Fifty Shades Darker wordt succesvolste ooit

Voor de Pathé Ladies Night op woensdag 8 februari met Fifty Shades Darker zijn in de voorverkoop al duizenden tickets verkocht. Daarmee is het de succesvolste Pathé Ladies Night ooit. Wie hem wil meemaken kan nog een ticket kopen via www.pathe.nl/ladiesnight of aan de kassa van één van de 21 bioscopen. Pathé Ladies Night verslaat met Fifty Shades Darker de vorige recordhouder, Magic Mike XXL, ruimschoots. Pathé heeft inmiddels dan ook extra zalen bijgezet om alle liefhebbers tegemoet te komen (bron: persbericht).
-
Het nieuwe record bewijst ook dat de Pathé Ladies Night nog altijd in populariteit stijgt. De combinatie van de voorpremière van een heerlijke speelfilm met vele extra’s, zoals een glaasje bubbels, popcorn en een drankje voor bij de film, een goed gevulde goodiebag en kans op spectaculaire prijzen in de zaal, is een concept dat vrouwen zeer aanspreekt. De dames komen in groten getale met vriendinnen, moeders en/of zussen naar dit evenement. De Pathé Ladies Night De Luxe en Pathé Ladies Night VIP zijn de exclusievere uitvoeringen van dit verwenconcept met nog meer extra’s, zoals luxere hapjes en drankjes.
-
In de romantische en spannende speelfilm Fifty Shades Darker, gebaseerd op de tweede, wereldwijde bestseller VIJFTIG TINTEN DONKERDER van E.L. James, keren Jamie Dornan en Dakota Johnson terug als Christian Grey en Anastasia Steele.
-
De Pathé Ladies Night met Fifty Shades Darker heeft woensdag 8 februari plaats in 21 bioscopen: Pathé ArenaDe Munt en Tuschinski (Amsterdam), Pathé De Kuip en Schouwburgplein (Rotterdam), Pathé Buitenhof,  Scheveningen en  Spuimarkt  (Den Haag), Pathé AmersfoortPathé ArnhemPathé BredaPathé DelftPathé EindhovenPathé GroningenPathé HaarlemPathé HelmondPathé MaastrichtPathé TilburgPathé Rembrandt UtrechtPathé Zaandam en Pathé Zwolle.
-
-

Lees ook:Vier Valentijn met de aantrekkelijke Mr. Grey in Pathé Breda en Tilburg
Lees ook:Vier Valentijn met de aantrekkelijke Mr. Grey bij Pathé Scheveningen
Lees ook:Pathé Ladies Night woensdag 1 juli met ‘Magic Mike XXL’ succesvolste ooit
Lees ook:Nieuwe, moderne Pathé Zwolle geopend voor het publiek
Lees ook:Pathé opent nieuwe bioscoop in Maastricht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>