WK Shorttrack 2017 in Ahoy Rotterdam

Vrijdag 10 tot en met zondag 12 maart vindt in Ahoy Rotterdam het WK Shorttrack plaats, na ruim twintig jaar weer in Nederland. De beste dames en heren shorttrack ter wereld komen voor de individuele nummers op de 500, 1000 en 1500 meter en de afsluitende superfinale over 3000 meter.

De finales op de 500 meter zijn op zaterdag, op de andere afstanden op zondag. Programma: zie website. Toernooidirecteur en oud-shorttracker Cees Juffermans hoopt ‘het beste en grootste WK ooit neer te zetten.’ Met Sjinkie Knegt en Suzanne Schulting ‘maken we echt kans op plakken’, aldus Juffermans. De combinatie van topsport, spektakel en entertainment ‘zorgt voor een kolkend Ahoy.’ Tickets: zie website. Woensdagavond wordt op de ijsbaan in Ahoy de Wednesday Night Skate Roller Disco gehouden (zie website).

Lees ook:ISU EK Shorttack in Dordrecht
Lees ook:WK Shorttrack teams in Thialf IJsstadion
Lees ook:Sjinkie Knegt tijdens finale Worldcup Shorttrack in Dordrecht geblesseerd afgevoerd
Lees ook:Vrijdag 12 februari begint in Dordrecht de finale ISU Worldcup Shorttrack
Lees ook:Kerstcircus Ahoy bestaat 40 jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>