Schaatsbaan Rotterdam opent op 3 december schaatsseizoen 2016/2017 ‘geheel in stijl’

Schaatsbaan Rotterdam opent op zaterdag 3 december het schaatsseizoen 2016/2017 ‘geheel in stijl’. Schaatsbaan Rotterdam op Sportcomplex Toepad 95 opent voor het vierde jaar zijn deuren. Er kan die dag gratis geschaatst worden. En niet alleen schaatsen, er zijn veel speciale activiteiten georganiseerd. Het wordt één groot feest met  muziek van de huis-dj op de funbaan en het winterplein.

Tijdens deze dag kan je de gehele dag schaatsen, lekker eten en genieten van de winterse gezelligheid op het Koek & Zopie-plein. ‘Omdat we met iedereen dit moment willen vieren is toegang op deze dag tot 16:00 uur geheel gratis!’ zegt Tijs Nederlof, marketing manager van Schaatsbaan Rotterdam. Schaatsexperts zijn aanwezig om de nodige tips te3 geven en schaatsen te controleren. Ook is er een demonstratie van de IceByk, een racefiets voor op het ijs. Om op te warmen (of af te koelen) staan er op het Koek & Zopie-plein verschillende kraampjes, waar je warme lekkernijen en snacks kunt proeven.

Lees ook:Schaatsbaan Rotterdam opent op 2 december
Lees ook:Rotterdam Stadhuisplein on Ice
Lees ook:Schaatsbaan Rotterdam sluit woensdag 26 februari feestelijk het eerste seizoen af
Lees ook:Voorjaarsvakantie in Museum Het Prinsenhof Delft
Lees ook:Winter in het Openluchtmuseum Arnhem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>