Schaatsbaan Rotterdam opent op 2 december

Schaatsbaan Rotterdam opent op zaterdag 2 december het schaatsseizoen 2017/18. Schaatsbaa n Rotterdam op Sportpark Toepad 95 opent voor het vijfde jaar zijn deuren. Iedereen kan die dag van 09.00 tot 22.00 uur gratis komen schaatsen op het ijs van de 400-meterbaan en de Funbaan. Ook Sinterklaas komt naar de opening: om 13.00 uur komt hij met zijn Pieten. 

Om 16.00 uur opent burgemeester Aboutaleb officieel het eerste lustrum van de Schaatsbaan Rotterdam. Vanaf 17.00 uur is er een Silent Disco op de Funbaan. Tickets, tijden en verdere info: zie website.

Lees ook:Schaatsbaan Rotterdam opent op 3 december schaatsseizoen 2016/2017 ‘geheel in stijl’
Lees ook:Schaatsbaan Rotterdam: tot en met 28 februari twee overdekte schaatsbanen
Lees ook:Schaatsbaan Rotterdam sluit woensdag 26 februari feestelijk het eerste seizoen af
Lees ook:Turn on the Lights bij de Bijenkorf
Lees ook:Schaatsbaan Rotterdam 2014-2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>