Sluis-Bruggenfeest van Weesp

downloadDonderdag 29 augustus tot en met zondag 1 september 2013 beleeft Weesp de 35e editie van het jaarlijkse Sluis-Bruggenfeest. Toen 35 jaar geleden het sluis- en bruggencomplex in het stadje onder de rook van Amsterdam geheel was gerestaureerd, was dat reden voor een groot feest, dat sindsdien ieder jaar terugkeert. Ook dit jaar zijn er uiteenlopende activiteiten op en langs het water, muzikale acts,  braderie, kunstmarkt en allerlei kindervertier.

Donderdagavond begint met de ballonnenoptocht vanaf het Groote Plein, 50 uur Paalzitten boven water en de Vrenigingennacht. Vrihdijdag en zaterdag is er braderie en een kinderspeelstraat, zaterdag een kunstmarkt, een kindervrijmarkt, de kinderviswedstrijd, wedstrijden touwtrekken en de Badeendjesrace. Op het Groote Plein staat een buitenpodium met muzikale optredens. Vrijdag komt Dries Roelvink is er later op de avond de Ultimate Dance Party, zaterdag komen Glennis Grace en Peter Beense en is er afsluitend de RGB Events Dance Classics.

Lees ook:Weesp Sluis-Bruggenfeest
Lees ook:Badeendjesrace in Alkmaar
Lees ook:Havendagen Vollenhove 2014
Lees ook:Havendagen Vollenhove
Lees ook:Groningens Ontzet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>