Transavia Grand Slam Beach Volleybal Scheveningen

Tot en met zondag 16 juni 2013 vindt het Transavia Grand Slam Beachvolleybal plaats in het Beachstadion Scheveningen (2014: klik hier). Het weekend rond vaderdag is een deel van het strand van Scheveningen ook het domein van het Beach Volleybal Circuit; in augustus volgen vier weekenden. Ieder jaar van mei tot half september staat het stadion naast het Noordelijke Havenhoofd. Voor het eerst is Nederland gastheer van een grand slam toernooi, belangrijke onderdelen van de World Tour. Deze toernooien kennen een hoger prijzengeld en dat staat garant voor wereldtoppers op het speelveld.

In Den Haag komen topteams in actie uit onder meer Brazilië, de Verenigde Staten, Duitsland en China. Bij de vrouwen staat het Nederlandse duo Madelein Mekkelink en Sophie van Gestel in de picture. Dit duo werd vorig jaar Europees kampioen in Scheveningen, begon dit seizoen al sterk en wil natuurlijk opnieuw knallen voor eigen publiek. Vrijdag is de knock-out fase, zaterdag zijn de kwart en de halve finales en zondag de finale. Na afloop van de wedstrijden zijn er feesten met dj’s van Radio 538. Het toernooi maakt deel uit van de The Hague Festivals.

Lees ook:Transavia Grand Slam: Beachvolleybal in Scheveningen
Lees ook:EK Beachvolleybal 2012 in Scheveningen
Lees ook:EK Beach Soccer in Scheveningen
Lees ook:Den Haag Sculptuur 2014
Lees ook:Tennistoernooi Breda Future 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>