Transavia Grand Slam: Beachvolleybal in Scheveningen

Woensdag 16 tot en met zondag 20 juni vindt het tweede Transavia Grand Slam Beachvolleybal plaats in het The Hague Beach Stadium. Ieder jaar van mei tot half september staat het stadion op het strand naast het Noordelijke Havenhoofd in Scheveningen, met naast het stadion een tentendorp met terrassen en eetgelegenheden.

In juli komt de beachvolleybaltop uit landen als Brazilië, China, Duitsland en de Verenigde Staten naar de Transavia Grand Slam, het enige toernooi van de World Tour in ons land. Dinsdag zijn de kwalificaties, woensdag begint het spelprogramma. Deze tweede editie kent drie speelsteden, als generale repetitie van het WK beachvolleybal volgend jaar in ons land. Woensdag en donderdag zijn er ook wedstrijden op het Gustav Mahlerplein aan de Zuidas in Amsterdam en op het Marktplein in Apeldoorn. Op beide locaties wordt een ministadion gebouwd met circa 500 zitplaatsen, gratis te bezoeken. Vrijdag tot en met zondag vindt de ontknoping plaats in Scheveningen. Tickets: zie website.

Lees ook:Transavia Grand Slam Beach Volleybal Scheveningen
Lees ook:Nederland gastland WK Beachvolleybal
Lees ook:EK Beachvolleybal 2012 in Scheveningen
Lees ook:WK Beachvolleybal 2015 in Nederland
Lees ook:EK Beachvolleybal 2012 in Scheveningen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>