Nederland komend jaar wielerkoers rijker

Volgend jaar krijgt Nederland er een wielerkoers bij: de World Ports Cycling Classics, een tweedaagse Nederlands-Belgische wedstrijd tussen de twee grootste havensteden van Europa. Het parcours loopt tussen Rotterdam en Antwerpen. De eerste dag (31 augustus 2012) wordt gekoerst van Rotterdam naar Antwerpen, de dag erop terug.

 

De organisatie is in handen van Amaury Sport Organisation (ASO) die onder meer de Tour de France organiseert. Het exacte parcours wordt in november bekendgemaakt. Op 16 november is er een persconferentie met meer informatie.

Lees ook:World Ports Classic 2014
Lees ook:Tour de France start in 2010 in Nederland
Lees ook:Tour de France eerste etappe Rotterdam naar Brussel
Lees ook:Daags na de Tour 2012 in Boxmeer
Lees ook:Chippendales terug in Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>