Chippendales terug in Nederland

De Chippendales zijn terug in Nederland: op dinsdag 25 oktober 2011 geven de beauty’s de aftrap in Off Corso in Rotterdam (2013: klik hier). Dit jaar doen de mannenstrippers slechts vijf Nederlandse theaters aan met de show ‘The Most Wanted’.  De heren laten zich in steeds wisselende samenstelling al dertig jaar bewonderen door een volledig vrouwelijk publiek, dat niet op de inhoud afkomt, maar op de verpakking. De heren dansen, zingen, paraderen, strippen en verleiden. Na Rotterdam doen de Chippendales de Belgische steden Luik, Antwerpen, Brussel en Oostende aan. Zondag 30 oktober komen ze terug naar Nederland.

Zondagavond staan ze in Concertgebouw De Vereniging in Nijmegen, de dag erop in het Chassé Theater in Breda, dinsdag 1 november in het RAI Theater in Amsterdam en een dag later in Theater de Schalm in Veldhoven, onder de rook van Eindhoven. Na Belgrado en Zagreb trekken de mannen tot half december door Duitsland. De chips hebben in Las Vegas al jaren hun eigen show, waarin Hans Klok en Beau Ervan van Dorens recentelijk een aandeel hadden.

Lees ook:De Chippendales toeren door het land
Lees ook:Chippendales terug op tournee door Nederland
Lees ook:Chippendales toeren door Nederland
Lees ook:Chippendales Forever Sexy Tour weer even in Nederland
Lees ook:Chippendales Most Wanted Tour met Jim Bakkum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>