De Chippendales toeren door het land

Van dinsdag 3 tot en met woensdag 11 november 2009 kunnen de dames zich weer laven aan de Chippendales (2012: klik hier). De mannelijke strippers doen verschillende theaters in het land aan met hun show ‘Only the best’, een show ‘vol onweerstaanbare verleidingen, en verhitte lijven. De Chippendales laten zich in steeds wisselende samenstelling al 30 jaar bewonderen door een volledig vrouwelijk publiek, dat nu eens niet op de inhoud afkomt, maar puur op de vorm. De heren dansen, zingen, paraderen, maar bovenal: ze strippen en verleiden.

 

De eerste voorstelling stond maandag 2 november in de Amsterdamse RAI gepland, maar dat lijkt het Belgische Luik te zijn geworden. De RAI maakt op haar eigen site geen melding van een voorstelling van de beauty’s, maar op de eigen site van ‘The Chips’ staat een ingevoegd reclamefilmpje, dat ze die dag in Liège (Luik) te zien zijn. Dinsdag 3 november staan de boys in theater Markant in Uden, woensdag 4 november in de Rijswijkse Schouwburg en donderdag 5 november in het Kennemer Theater in Beverwijk. Vrijdag hebben de heren vrij, zaterdag staan ze in Theater de Reehorst in Ede, zondag 8 november in het Chassé Theater in Breda, maandag 9 november in De Lawei in Drachten, dinsdag 10 november in theater De Schalm in Veldhoven (bij Eindhoven) en de woensdag 11 november in het Theaterhotel Almelo. Daarna trekt de groep de grens over voor een tournee door Duitsland.

Lees ook:Chippendales toeren door Nederland
Lees ook:Chippendales terug in Nederland
Lees ook:Chippendales terug in het land
Lees ook:Chippendales Most Wanted Tour met Jim Bakkum
Lees ook:Chippendales terug op tournee door Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>