Chippendales toeren door Nederland

Vanaf maandag 21 oktober 2013 toeren de Chippendales door Nederland. De mannenstrippers beginnen in het Beatrixtheater in Utrecht. Dinsdag 22 oktober staan ze in de Oranjerie in Roermond. Na een uitstapje naar België (Luik, Ostende en Hasselt) , maandag 28 oktober in de Rodahal in Kerkrade, de dag erop in het Circustheater in Scheveningen, woensdag 30 oktober in het Chassé Theatre in Breda en 31 oktober en 1 november in de Theatre Fabriek in Amsterdam. Tickets en info: zie website.

Daarna toeren de heren door Duitsland en komen op 20 november voor één dag terug en doen het Rabotheater in Hengelo aan. Na een verdere toernee door Duitsland komen de Chippendales van 10 tot en met 17 december terug in Nederland. De heren laten zich in steeds wisselende samenstelling al dertig jaar bewonderen door een volledig vrouwelijk publiek, dat niet op de inhoud afkomt, maar op de verpakking. Ze dansen, zingen, paraderen, strippen en verleiden.

Lees ook:Chippendales komen naar Nederland
Lees ook:Chippendales Forever Sexy Tour weer even in Nederland
Lees ook:Chippendales terug op tournee door Nederland
Lees ook:Chippendales terug in Nederland
Lees ook:Chippendales toeren door het land met ‘Break the Rules 2016′

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>