Chippendales toeren door het land met ‘Break the Rules 2016′

De  Chippendales zijn weer in ons land. In december toeren de gespierde binken rond, dit jaar met de show ‘Break the Rules 2016‘, om te beginnen op woensdag 7 december in Schouwburg Orpheus in Apeldoorn. Daarna volgen Zwolle, Hoorn, Amsterdam, Almelo, Dordrecht, Tiel, Rotterdam, Breda, Groningen, Maastricht, Den Haag en tot slot Veno op 20 december (tickets en info: zie website).

De heren laten zich in steeds wisselende samenstelling al meer dan 35 jaar bewonderen door een volledig vrouwelijk publiek, dat ‘niet op de inhoud afkomt, maar op de verpakking’. De Chippendales dansen, zingen, paraderen, strippen en verleiden: ‘een echte Girls Night Out!

Lees ook:Chippendales Forever Sexy Tour weer even in Nederland
Lees ook:Chippendales toeren door Nederland
Lees ook:Chippendales komen naar Nederland
Lees ook:Chippendales terug op tournee door Nederland
Lees ook:Chippendales terug in Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>