Chippendales Most Wanted Tour met Jim Bakkum

De Chippendales zijn terug in Nederland: om te beginnen op dinsdag 23 en woensdag 24 oktober 2012 in de Theatre Fabriek in Amsterdam (2013: klik hier). Net als vorig jaar doen de mannenstrippers slechts vijf Nederlandse theaters aan met de show ‘Most Wanted Tour’. Special guest star dit jaar is Jim Bakkum: hij gaat niet uit de kleren, maar zingt een aantal songs. De heren laten zich in steeds wisselende samenstelling al dertig jaar bewonderen door een volledig vrouwelijk publiek, dat niet op de inhoud afkomt, maar op de verpakking.

 

De heren dansen, zingen, paraderen, strippen en verleiden. Na Amsterdam gaan ze eerst drie dagen naar België: 25 oktober in Le Forum in Luik, 26 oktober in het Congres Theater in Hasselt en 27 oktober in het Casino in Oostende. Zondagavond 28 oktober staan ze in het Theaterhotel Almelo, de avond erop in De Vereeniging in Nijmegen, dinsdag 30 oktober in de Rijswijkse Schouwburg en 31 oktober in Martiniplaza in Groningen. De chips hebben in Las Vegas al jaren hun eigen show, waarin Hans Klok en Beau Ervan van Dorens recentelijk een aandeel hadden.

Lees ook:Chippendales terug in Nederland
Lees ook:Chippendales terug in het land
Lees ook:De Chippendales toeren door het land
Lees ook:Chippendales toeren door Nederland
Lees ook:Chippendales Forever Sexy Tour weer even in Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>