KLM Open Golf 2011 in Hilversum

Donderdag 8 tot en met zondag 11 september 2011 vindt in Hilversum, bij de Hilversumsche Golf Club, het KLM Open 2011 plaats (2013: klik hier): de 92e editie van het Nederlands Internationaal Open Golf Kampioenschap voor heren, een van de grootste en meest prestigieuze jaarlijkse sportevenementen van Nederland. ‘Met deelnemers als Martin Kaymer, Lee Westwood en Roy Mcllroy kent het KLM Open het sterkste deelnemersveld ooit’, meldt de website.

De KLM Open maakt deel uit van de Europese Tour, het hoogste professionele golfcircuit van Europa. De 18-holesbaan is open van 7.00 tot 21.00 uur (woensdag tot 18.30 en zondag tot 19.00 uur). Het toernooi bestaat uit 72 holes verdeeld over vier dagen. De professionals spelen 18 holes per dag. Woensdag spelen amateurs op de ProAm tegen profs die donderdag vanaf 7.30 uur aantreden. Vrijdag is de tweede ronde; zaterdag gaan de spelers met de 70 beste scores door naar de derde ronde.

Zondag is de finaledag: de beste speler start dan het laatst. De prijsuitreiking is na afloop van de finale, rond 17.30 uur. De NOS doet zaterdag en zondag live verslag. Naast golf is er de KLM Open Village met sport, entertainment, lifestyle en een groot terras met restaurants en grootbeeldschermen. De Expo in  Village is de grootste golfbeurs van Nederland.

Lees ook:Eeuwfeest KLM Open Golf in Hilversum
Lees ook:KLM Dutch Open Golf in Zandvoort
Lees ook:KLM Open Golf in Zandvoort
Lees ook:KLM Open Golf 2014 in Zandvoort
Lees ook:KLM Open Golf in Hilversum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>